Yes, vol inspiratie de lente in. En al helemaal mooi om hier alvast over na te denken.

Met deze koude dagen (en jeetje, wat een misleidend, heldere lucht, vind je niet? Toch maar wél met een winterjas naar buiten…) hoop ik toch graag dat het echte warme zonnetje er gauw weer aankomt. En dat we net wat sneller de deur uit – willen – gaan. Dat geldt overigens al helemaal voor mij persoonlijk, ik ben niet een echte buitenmens, oeps…

Ondertussen vind ik het op een koude winterdag ook zo heerlijk om onder een warme deken te kruipen en wat krijg je dan? Eigenlijk ben je dan niet zo druk bezig. Misschien kletsen met iemand, een filmpje kijken, wat lekkers bij de hand. Een dutje tussendoor doen, heerlijk. En misschien doe jij het volgende ook net als ik: ik sta – vanzelf – stil bij hoe de dingen gaan. Hoe ik vind dat mijn leven er op dit moment aan toe gaat, wat me te wachten staat, wat me te doen staat om het zo te houden óf waar ik het eventueel wil of moet oppakken om veranderingen teweeg te brengen. Ik ben ontzettend van het bewust zijn, het bewust ‘zijn’, of dat graag zo veel mogelijk willen zijn.

Ik ontwikkel me dan ook graag verder op zoveel mogelijk gebieden. En vooral zodanig gericht op wat mij positiever maakt, fitter, blijer, zodat ik dat ook weer over kan dragen op anderen. En het mooie is….

Dat ga ik ook doen, ik ben er voor jou om hier ook fijne stappen in te kunnen maken! En ik niet alleen, samen met mij nog 7 andere fijne, lieve coaches die er ook allemaal voor gaan dat jij met veel inspiratie goed en wel de lente in kan gaan!

Ben je al geprikkeld geraakt?
Heb je wel interesse in 8 fijne voorjaarsverrassingen waarmee jij volop tips en inspiratie krijgt op verschillende vlakken om vol inspiratie de lente in te gaan?
Houd de datum 1 MAART dan zeker in de gaten (oehhh, bijna!), want dan wordt de link gedeeld van de pagina waarop jij al onze voorjaarspresents van ons zal vinden.

Ik ben er voor je als jouw Zelfbewustzijn-Coach, maar wat doen of zijn de andere dames?

We hebben een hyperventilatiecoach, een hooggevoeligheidsdeskundige, een yogadocente, een gewichtsconsulente, een burn-out life coach, een intuïtief tekencoach, een kinder- en jeugdpsycholoog in the house. Wat een mooie combinatie van wat wij allemaal doen, ik vind het super om onderdeel te mogen zijn van deze samenwerking!

In een volgend artikel ga ik ook in op die verrassingen die wij jou graag schenken..

Ben je benieuwd geraakt? Wil je weten wat wij jou graag schenken? Houd mij dan gerust in de gaten!

Vind ik niet erg 🙂

 

Liefs, Cherryl

PS. Volg je mij al op Facebook? Klik hier: Cherryl Challenges
Ook via LinkedIn plaats ik er ook nog meer informatie over,  zullen we daar ook meteen connecten?
Klik hier om naar LinkedIn te gaan

 

Welkom op Cherryl Challenges! Als jouw Zelfbewustzijn-Coach help, ondersteun en coach ik jou graag in het vergroten van jouw zelfbewustzijn. Dit leidt jou naar meer zelfvertrouwen, kracht, durf, openheid en positiviteit en maakt jou extra sterk in het maken van jouw eigen, bewuste keuzes. Hoe mooi is het om zo bewust en positief jouw eigen leven in te kunnen vullen en te leven? <3

www.facebook.com/cherrylchallenges

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.