Met de lente in het vooruitzicht en dat de bloemetjes gauw weer de grond uit zullen komen, merk ik ook dat ik extra geïnspireerd raak.
Heb jij dat ook?
Nu helpt het wel degelijk dat ik samen met 7 andere coaches zoiets moois ben gestart, voor jou!
Maar het mooie is echt dat het voor mijzelf ook zoveel betekent om te kunnen werken met andere coaches en om mezelf hiermee verder te kunnen en WILLEN ontwikkelen!

Een zinvolle samenwerking

Al die inspiratie, poehee!
Voor als je het nog niet hebt meegekregen via bijvoorbeeld mijn blog of Facebook.
Ik ben zo’n superleuke samenwerking aangegaan met 7 andere topcoaches.
De kern van ons idee is om aan zoveel mogelijk mensen (en daar hoor jij 100% bij!) diverse cadeaus aan te kunnen bieden, aan mensen die graag inspiratievol een mooie en fijne lente tegemoet te gaan. En dat misstaat zeker niet na deze koude winterdagen nietwaar!

 

Al die inspiratie door het maken van deze keuze

Ik zal zo nog extra info delen over onze actie, maar ik wil je graag eerst nog het volgende vertellen. Over wat het met me deed en doet om een keuze te maken die me zo goed doet, nadat ik eerst nog twijfelde, vooral over mezelf.

Want jeetje, boy o boy, wat voel ik mezelf toch zó geïnspireerd en wat voel ik me toch groeien door deze samenwerking!

Door samen te kunnen en mogen werken via de digitale wegen en toch het idee hebben dat je elkaar ook écht leert kennen en steeds meer waardeert.
Door wat zij doen en kunnen, waardoor ik ook voel dat ik ook extra mijn best wil doen, voor zowel jullie als voor de coaches met wie ik samenwerk.
Door de enthousiaste en positieve reacties die wij al van een aantal mensen hebben gekregen over onze cadeaus!
Door wat het teweeg brengt bij de mensen, maar ook bij ons coaches onderling, we genieten ervan en vinden het ook zo spannend en leuk, want hey, naast coaches zijn wij natuurlijk ook mensen met dromen, wensen en doelen.
Door de trots en de power die ik hierdoor in mij aanwezig voel.
Met trots en aanwezige power kan ik ook weer meer, kan ik ook weer verder en VOORUIT.
Heb ik inspiratie voor nieuwe dingen, voor nieuwe samenwerkingen, voor ik weet het nog niet eens zo precies, het zit nu nog vooral in m’n hoofd hihi!

En waardoor is dit alles zo ontstaan? 
Hoe komt het dat ik dit heb kunnen concluderen voor mezelf?

Dit komt omdat ik de keuze durfde te maken en voor mezelf én voor mijn volgers en de mensen buiten mijn volgers heb durven kiezen. Ik heb namelijk echt eerst gedacht: spannend zeg, ik ben nog nooit eerder zo’n samenwerking aangegaan, hoe zal dat lopen? Voldoe ik wel aan wat we willen bieden? Ga ik het redden in de tijd die ik ervoor heb?
Ik had namelijk ook nog een weekje vakantie tussendoor… en ja, je snapt het wel, dan heb je van die gedachtes die je zomaar kunnen gaan belemmeren om net die keuze te maken waardoor je eigenlijk juist heel erg vooruitkomt.

Toch heb ik die keuze gemaakt en heb ik die kans gegrepen om samen te werken, mij hiervoor over mijn persoonlijke twijfels heen te zetten en om te merken dat ik de juiste keuze heb gemaakt door hierin gewoon dóór te zetten. Ik wil gewoon extra mijn best doen, maar wanneer dit in een positieve vibe gebeurt, voelt dat extra goed aan. Want ik groei en bloei hiervan, maar samen met mij ook de 7 andere topcoaches en wat ons streven is, dat ook jullie hiervan groeien!

 

Onze cadeaus voor jou!

Ben je benieuwd geraakt? >>>>> Klik dan hier voor onze cadeaus! <<<<<
Wij vieren graag met jou de lente die er hopelijk toch echt aan zit te komen en we willen er met z’n allen voor zorgen dat je met zoveel mogelijk inspiratie en positiviteit de lente ingaat.
Met deze 8 cadeaus ga je daar ongetwijfeld een heel eind in komen!
Lees meer via de link, maak je keuze of keuzeSSS, want het mooie is, jij mag álle 8 cadeaus aanvragen! En gewoon gratis!

Ik kan hier nog wel even over doorgaan.
Over hoe goed dit voelt. hoeveel minder twijfels ik heb en ik voel dat ik hier ook weer van groei, en over al het andere waar ik over heb geschreven. Ik zou zeggen, neem gauw een kijkje op onze cadeautjes-pagina en kijk eens met welke cadeaus jij je gaat voorbereiden op een fijne, positieve lente.
Zodat we samen al sprankelend verder kunnen gaan!

Welkom op Cherryl Challenges! Als jouw Zelfbewustzijn-Coach help, ondersteun en coach ik jou graag in het vergroten van jouw zelfbewustzijn. Dit leidt jou naar meer zelfvertrouwen, kracht, durf, openheid en positiviteit en maakt jou extra sterk in het maken van jouw eigen, bewuste keuzes. Hoe mooi is het om zo bewust en positief jouw eigen leven in te kunnen vullen en te leven? <3

www.facebook.com/cherrylchallenges

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.