Jouw 5-stappenplan
"Kritiek de baas zijn"

Schrijf jij je nu in om jouw 2 gratis e-books te downloaden?
Om die kritiek op te kunnen pakken en de baas te kunnen zijn?

privacy Jouw privacy is 100% gegarandeerd bij mij

Ontvang jij ook weleens kritiek?

◊◊◊  Waardoor jij je terugtrekt in plaats van jezelf laat zien en horen?

◊◊◊  Waardoor jij minder snel zal aangeven hoe jij ergens tegenaan kijkt?

◊◊◊  Waarbij je je pas achteraf bedenkt: "Dat had ik het líefst willen zeggen of doen?"

◊◊◊  Waardoor jij je afvraagt of je er ooit bovenuit zal groeien?

Je merkt dat jouw ontvangen kritiek ervoor zorgt dat jij eigenlijk minder in jezelf gaat geloven en de kritiek van de ander de overhand laat nemen. Die hoek waarin jij je terugtrekt? Die begint waarempel VEILIG aan te voelen. Maar je wilt graag uit die hoek raken, je wilt meer jezelf zijn:

Wat jij heel graag wilt bereiken...

♥♥♥  Je wilt de ontvangen kritiek kunnen begrijpen

♥♥♥  Je wilt die kritiek kunnen beheersen in plaats van dat die kritiek jou beheerst

♥♥♥  Je wilt het steeds beter kunnen loslaten

♥♥♥  Je wil hier bovenuit komen, je sterker voelen en merken dat jij er simpelweg toe doet

♥♥♥  Je wilt ontvangen kritiek de baas zijn!

Hoe mooi zou het voor jou zijn om vanaf nu steeds beter met jouw ontvangen kritiek om te kunnen gaan?

Hey, it's me, Cherryl

 

zelfbewustzijn-coach-cherrylHey, ik ben Cherryl en als jouw Zelfbewustzijn Coach coach ik je graag vanuit jouw vatbaarheid voor kritiek,  gebrek aan zelfwaarde en zelfvertrouwen naar meer zelfbewustzijn, kracht en het vertrouwen in jezelf dat jij er mag zijn en zoveel kan.

De manier waarop jij jezelf ziet en de waarde die je in jezelf ziet, vind ik van uitermate belang voor jou, om te groeien en om positiever je leven te kunnen leiden.

Wanneer je nog niet zover in jouw leven bent, dan voelt dit ongetwijfeld als een belemmering, als iets wat niet jouw waarheid kan worden. Maar daar ga ik graag voor, dat jij die opening in jouw leven gaat zien: mogelijkheden in plaats van belemmeringen!

Wat vinden mijn volgers van mij...

Marjan HM

Cherryl is een hele fijne en effectieve coach om mee te werken. Zij is heel doelgericht en concreet. Cherryl inspireert je tot het maken van keuzes en spoort aan tot actie, zodat je niet blijft “hangen” op een bepaald punt. Zij had direct door wat mijn valkuil was en heeft mij echt een spiegel voor gehouden 😊 Zij is een warme, begripvolle coach met een zeer resultaatgerichte aanpak. Daarom wil ik haar van harte aanbevelen.|

Jonine H.

Dankjewel! voor wat er al gebeurd is. Ook voor wat er nog komen gaat. Begeleiding op afstand, persoonlijk uitgevoerd. Ik ontving af en toe feedback die ik niet wou horen. Dankjewel dat je het herhaald hebt met een rust en vriendelijkheid die ik erg waardeer. Net zolang tot het aan kwam. Voor mij heeft het dingen in beweging gezet, ik ben dan ook erg dankbaar!

Andrew M.

Cherryl heb ik als een goede coach ervaren. Allereerst merkte ik dat de coaching echt om mij ging. Ze was er om mijn innerlijke dialoog opgang te helpen, zodat ik mijzelf kon inspireren om stappen te zetten en te groeien. Er is veel respect, en voornamelijk een duidelijk structuur. De opdrachten die ze me gaf waren goede opdrachten die mij hielp reflecteren over de situatie.

Leonie V

Fijn.....die hulp op afstand. Cherryl is oprecht geïnteresseerd hoe het met de mensen gaat.

Wat jij gaat doen met jouw 5-stappenplan

Met jouw 5-stappenplan ga je hier in 5 stappen mee aan de slag.
Wanneer je je inschrijft, ontvang je het volgende:
*  E-book 1: met een gehele toelichting op het 5-stappenplan
*  E-book 2: een ACTIEboek om de ontvangen kritiek middels het gehele stappenplan te ontleden en op te pakken.

Met jouw 5-stappenplan ga jij de hele cirkel rond:

>>  Stap 1:

>>  Stap 2:

>>  Stap 3:

>>  Stap 4:

>>  Stap 5:

Je haalt een moment van kritiek naar voren en doorloopt het volledig.

Je staat stil bij onder andere jouw gevoelens en gedachten over de ontvangen kritiek.

Je gaat je bedenken wat je hierin wilt bereiken, wat je wilt weten, wat je in ieder geval gezegd of gedaan wilt hebben.

ACTIE! Je onderneemt acties! Inclusies een actielijst ter inspiratie in het ACTIEboek.

Je blikt terug op jouw acties en gaat ook vooruit kijken.

YES, jij gaat ervoor om jouw ontvangen kritiek jou niet een hoekje te laten drijven!

Schrijf jij je nu in om jouw 2 gratis e-books te downloaden?
Om die kritiek op te kunnen pakken en de baas te kunnen zijn?

privacy Jouw privacy is 100% gegarandeerd bij mij