nagenieten contact energie

Energie. Het hebben van energie, wat is dit toch heerlijk om te mogen ervaren.

Energie, om een drukke dag aan te kunnen gaan.
Energie, om leuke dingen te doen.
Energie, om eens extra laat je bed in te kunnen duiken na een feestje.
Energie, om extra tijd te besteden aan vrienden die verder weg wonen.
Energie, om… waar wil jij extra energie voor hebben?

Er is zoveel waar je energie úit kan halen of wat je kan doen om er meer van te verkrijgen.
Een van de dingen waar ik enorme waarde aan hecht en waar ik me in de afgelopen jaren ook echt bewuster van ben geworden, is de energie die ik van mensen krijg. Of niet. En hoeveel dit op m’n schouders drukt, hoeveel dit van mijn tijd en energie in beslag neemt. Word ik er blij van of juist niet?

De mensen die zich in onze omgeving begeven, ook digitaal, de mensen met wie wij al dan niet vaak in contact hebben, die hebben enorm veel invloed op ons. Meer dan je denkt.

Ik ben regelmatig met anderen in contact, op wat voor manier dan ook. Met mijn vriend met wie ik samenwoon, mijn moeder, met vriendinnen, met kennissen uit mijn digitale netwerk. Ik krijg hier meestal enorm veel energie van.

Nagenieten van een contactmoment

Soms vréét dit ook enorm veel energie. En daarom vind ik het belangrijk om met regelmaat stil te staan bij wie ik nu energie ervaar, positieve energie wel te verstaan, en bij wie niet.
Iets wat ik altijd een goede graadmeter vind, is hoe ik zo kan nagenieten van een contactmoment die ik heb gehad. Bijvoorbeeld na een appje, na een gesprek, na een etentje, na een bioscoopavond, na iemand in de stad te zijn tegengekomen, na wat dan ook. Na een moment die ik met iemand heb gehad, mijn vriend, mijn moeder, een vriendin, een kennis, een digitale vriendin, wanneer ik nog zo blijf nagenieten, me positief voel, blij voel, geïnspireerd voel, dat voelt goed, dat ís goed. Dat is voor mij energie, waardevolle energie.

Energie die ik KRIJG van mijn energiegevers. Of ze het nu weten of niet, ik krijg energie van die mensen. Hoe fijn is dat?

En ik dacht bij mezelf, er zullen toch vast meerdere signalen zijn? Niet alleen maar dat nagenieten van een contactmoment, maar er is vast meer.

Ik heb dit ook uitgezocht en heb 7 prachtige signalen op een rij gezet.
Deze 7 signalen vertellen jou of je te maken hebt met een energiegever, iemand die jou energie geeft, die het uitstraalt en die jij in je op kan nemen.

Klik anders meteen op de button om na je inschrijving direct jouw download met de 7 signalen te mogen ontvangen.
signalen Cherryl Challenges

Pak je die signalen erbij? Print het uit, bewaar het en pak het er met regelmaat bij. Om gewoon weer eens na te gaan of het klopt voor jou, of het contact met iemand nog okay aanvoelt.

Ik ben zo benieuwd, ik lees graag in een reactie hieronder welke signalen jij zoal oppikt!

Liefs.
Cherryl

Share, follow, like.... <3
error
Welkom op Cherryl Challenges! Als jouw Zelfbewustzijn-Coach help, ondersteun en coach ik jou graag in het vergroten van jouw zelfbewustzijn. Dit leidt jou naar meer zelfvertrouwen, kracht, durf, openheid en positiviteit en maakt jou extra sterk in het maken van jouw eigen, bewuste keuzes. Hoe mooi is het om zo bewust en positief jouw eigen leven in te kunnen vullen en te leven? <3

www.facebook.com/cherrylchallenges

2 gedachten over “Nagenieten van het contact… Wat een energie!”

  • Leuk Cherryl hoe je schrijft. Het is zo herkenbaar. Ik heb afgelopen jaren de mensen die me negatieve energie gaven geen aandacht meer gegeven. Ik wil met leuke energieke mensen omgaan. Ik heb inmiddels ervaren dat als je zelf energie geeft je ook de juiste energieke mensen aantrekt. Je kan natuurlijk niet iedereen vaarwel zeggen maar ik ben me ook zelf bewuster hoe ik reageer op negativiteit. Zo buig ik nu een negatieve gedachte om naar iets positiefs waardoor ik ook misschien mijn gesprekspartner daarmee inspireer om anders te denken.

    • Heyyy Natalie, thanks voor je reactie!
      Het is soms even een proces he? Maar als je dan inderdaad voor jezelf weet hoe je het beste voor jezelf kan omgaan met die negatieve energie, dan haal je er zooooveel uit voor jezelf <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.