energiegever-paranormaal-vrienden

En dat idee krijg je omdat ze elke keer maar weer op tijd lijkt aan te voelen dat jij haar nodig hebt. Je zit met je handen in het haar omdat je het allemaal even niet meer weet. Je hebt het druk en hebt een verzetje nodig. Je hebt behoefte aan een positief woordje. Je hebt aanmoediging nodig. En net wanneer je het er maar bij laat zitten, net wanneer je denkt dat je ergens niet overheen komt, krijg je een appje of een belletje. En je krijgt net datgene te horen wat jij nodig had. Die persoon geeft je fijne tips, vertelt je iets supermoois over jouw kwaliteiten, stelt je iets voor, praat met jou, helpt jou even met plezierige of nodige afleiding. Nét datgene wat jij nodig had in jouw situatie. Hoe kan het dat jouw maatje dit elke keer zo goed aanvoelt? Ze lijkt wel paranormaal begaafd!

Nét die woorden, die tips, dat verzetje: het geeft je energie om door te gaan

Hoe fijn is het om zo’n persoon in jouw leven te hebben. Iemand die elke keer lijkt aan te voelen dat je haar nodig hebt. Die er voor jou kan zijn. Die jou net datgene zegt waardoor jij denkt: hier kan ik mee verder. Dit had ik net nodig om door te gaan.

Misschien loopt dit vaak onbewust en dan kan ik me ook goed voorstellen dat het je niet 1 2 3 iets positiefs oplevert, omdat je het gewoonweg niet zou kan zien. Maar ben je je er eenmaal van bewust dat je zo’n iemand in jouw leven hebt, dat je iemand kent die JOU kent, die JOU ziet, die JOU waardevol genoeg vindt om er elke keer voor te zijn en dit ook élke op het juiste moment weet aan te voelen, dan kan dit zo’n fijn gevoel opleveren. Eenmaal bewust van deze persoon en wat haar aandacht nu werkelijk voor jou betekent, gaat jou positiever laten voelen over je situatie en over jezelf en je kan ook weer positiever door. Met ook meer aandacht, meer zin, meer energie.

Daarom kan je ook zeggen dat zo’n persoon, jouw maatje, ook jouw energiegever is. Een ontzettend waardevolle energiegever!

Hoe ik dit in mijn omgeving herken

In beginsel is dit makkelijk te herkennen: iemand appt je of belt je op. Maar als het contact al wat langer heen en weer gaat, weet ik niet altijd meer terug te beredeneren of ik zelf het contact hebt opgezocht omdat ik het nodig had of iemand met mij. Ik merk het dan vooral dat iemand aan mij denkt wanneer ik het erg druk heb en soms tegen iets aanloop in het hele gebeuren en ik dan ineens een app krijg met de vraag hoe het gaat met het een en ander. En net op een moment dat ik het eigenlijk net even nodig heb om eens goed uit te waaien. Ik zie zoiets dan ook als een waardevolle uitnodiging om even uit te waaien, mijn werk te laten voor wat het is en om ook even aandacht te geven aan de ander.
Omdat ik het fijn vind en enorm waardeer dat iemand ernaar vraagt, heerlijk!

Kijk eens rond in jouw omgeving

Ik ben benieuwd: kwam er direct een naam van iemand in je op? Waarvan je dacht, ja, die lijkt gewoonweg paranormaal begaafd te zijn? Of ben je je er nog niet zo van bewust? Kijk dan gewoon eens rustig rond in jouw omgeving, bij wie vang je dit signaal op? Wat betekent het voor je? Lees gerust eens HIER over de tips die je hier extra voor kunt gebruiken.

Zodra je dit voor jezelf in de gaten hebt, houd je dit vast. Deze waardevolle energiegever is belangrijk!

Liefs,
Cherryl

energiegevers-energievreters-in-omgeving

Welkom op Cherryl Challenges! Als jouw Zelfbewustzijn-Coach help, ondersteun en coach ik jou graag in het vergroten van jouw zelfbewustzijn. Dit leidt jou naar meer zelfvertrouwen, kracht, durf, openheid en positiviteit en maakt jou extra sterk in het maken van jouw eigen, bewuste keuzes. Hoe mooi is het om zo bewust en positief jouw eigen leven in te kunnen vullen en te leven? <3

www.facebook.com/cherrylchallenges

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.