keuze-kunnen-maken

Ik twijfel weleens of ik er goed aan doe. Een eigen onderneming starten? Alles zélf gaan doen? Geen zekerheid vanuit het hebben van een baan? Ja, ik heb echt wel vaker dan eens twijfels gehad en ze komen nog steeds met regelmaat volop mijn gedachten opzoeken. Maar… het bruist zo enorm, het bruist zo héérlijk, dat die twijfels steeds sneller weer weggaan. En ik heb het gedaan, YES, I did it: Ik heb mijn keuze gemaakt!

Een keuze kunnen maken, voor mezelf gekozen

En hiermee heb ik ook echt voor mezelf gekozen, want dit is werkelijk wat ik wil. Ik start m’n eigen business en vrijwel iedereen is er enthousiast over en heeft er wel iets positiefs over op te merken dat ik dit doe, hoe gaaf is dat! Nu is het wel zo dat niet iedereen er heil in ziet om ‘voor jezelf’ te beginnen, vanwege alles wat het met zich meebrengt, met name de risico’s. En ja… al die onzekerheden, ik ontken ze niet, ik kijk er zelfs volop tegenaan. Maar toen ik mijn twijfels en onzekerheden weg liet, toen het me lukte om er een heel moment lang niet naar terug te kijken, toen wist en voelde ik toch echt 100% waar ik voor wil gaan. En zo koos ik er dan toch echt voor om mijn eigen hart te volgen en de zorgen en twijfels van anderen achter me te laten… I did it, ik heb een keuze gemaakt! En hiermee heb ik ook voor mezelf gekozen.

En dit is een van de vele situaties waarin je een keuze maakt, voor jezelf, vanuit jezelf. Zoals ik dat heb gedaan voor mezelf en mijn onderneming. Voor mij is mijn onderneming namelijk ook voor het grootste gedeelte ook heel erg persoonlijk: ik zet er mijn hart en ziel voor in en mede gebaseerd op mijn eigen levenservaringen weet ik welke mensen ik met welke uitdagingen en belemmeringen ik wil helpen en coachen als jouw Zelfbewustzijn-Coach. Jouw mentale belemmeringen, twijfels en onzekerheden tackelen, jezelf beter leren kennen en meer en meer gaan waarderen, erop gaan vertrouwen dat jij écht wel weet welke keuzes bij jou passen en hiervoor de nodige knopen durven door te hakken. Ik ben daar doorheen gegaan, I did it.

Wat suddert er bij jou?

En jij gaat dit ook kunnen, kiezen voor iets waar jij achter staat. Een keuze kunnen maken waar jij verder mee wilt kunnen komen in jouw leven, wat jou goed zal doen, waar je gaat van stralen… YESSSS! Maar laten we dan eerst beginnen met waar jij nu tegen aanloopt. Weet jij dat, kan je dit omschrijven? Waar loop jij op dit moment tegenaan? Zijn er mentale belemmeringen die jou tegenhouden om verder te komen in het leven, waardoor jouw ontwikkeling en groei blijft staken? En als je dat nu nog lastig vindt om te beschrijven, is er op dit moment iets waar jij verder in wilt komen, maar lukt dit nog niet om de een of andere reden? Weet je gewoon nog niet of je ergens een keuze in zou moeten maken? Heb je behoefte aan het jezelf hiervoor beter leren (er)kennen? Waar wil jij nu voor gaan? Wat een vragen, maar laat je daar niet door kisten, maar juist verder nadenken over wat jij nu wilt oppakken in jouw leven.

Misschien heeft mijn persoonlijke verhaal jou al wel getriggerd. En begint er iets te sudderen, misschien is er toch wel iets waar jij tegen aanloopt of waar je op z’n minst vaker dan eens bij stilstaat om de een of andere reden. De Checklist Triggers kan jou erbij helpen om hier een stap in te maken. Duidelijkheid verkrijgen over dat vage, sidderend gevoel over een situatie waar jij een keuze in zou kunnen maken om er verder mee te komen. Maar dan ook acties gaan bedenken en inplannen om die keuze dóór te zetten, om het wáár te kunnen maken voor jezelf. Zodat je niet alleen maar bewuster bent geworden van dat sidderende gevoel, maar dat je er ook iets aan gaat doen. Ook jij gaat kunnen zeggen: Ik heb mijn keuze gemaakt, I did it!

Voor mij ben je al die champion!

Klik je hier voor de Checklist?

Ik hoor graag van je wat er suddert en wat jouw acties zullen zijn!

Liefs,

Cherryl

P.S. Kom je ook in de besloten Facebook groep de Cherryl Challenges groep? Je kan altijd je ervaringen delen en vragen stellen. Daarnaast deel ik graag berichten waarmee ik je graag motiveer ❤

energiegevers-energievreters-in-omgeving

Pak mijn 3 stappen methode erbij wanneer jij denkt dat meer energie vanuit jouw omgeving jou zal helpen bij het kunnen en dúrven uitvoeren van jouw acties!

Welkom op Cherryl Challenges! Als jouw Zelfbewustzijn-Coach help, ondersteun en coach ik jou graag in het vergroten van jouw zelfbewustzijn. Dit leidt jou naar meer zelfvertrouwen, kracht, durf, openheid en positiviteit en maakt jou extra sterk in het maken van jouw eigen, bewuste keuzes. Hoe mooi is het om zo bewust en positief jouw eigen leven in te kunnen vullen en te leven? <3

www.facebook.com/cherrylchallenges

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.