Jaaa en jij wilt misschien wel weten wie de persoon achter Cherryl Challenges is! En dat kan ik heel erg goed begrijpen. Zoek je enige vorm van coaching op, heb je die coaching echt ook nodig, dan ga je je vroeg of laat mentaal en emotioneel blootgeven. Dit is ook nodig, want jij wilt verder komen in je leven, je wilt op weg naar The Best You <3 En dat heb je verdiend ook! Dus je gaat die weerstand doorbreken, de confrontatie met jezelf aan en zo maak je jouw sterke stappen naar The Best You. Door jouw ziel bloot te leggen, vertel je ook veel persoonlijke verhalen. En om dit een beetje in evenwicht te brengen, vertel ik je ook het een en ander!

Je leest hier onder andere over mijn hobby’s, mijn sterke kanten, mijn uitdagingen en meer. Dit is dan best een blok tekst zo, klik gerust op de sub-tabbladen onder ‘Weetjes’, dan kan je kiezen welke weetjes jij van mij wilt weten 🙂

Hobby’s

Mijn hobby’s… Ja, wat zijn mijn hobby’s hè! Ik heb sowieso mijn nummer 1 vrijetijdshobby: FILMS.

Ik ben van de fantasy en actiefilms, maar ook kijk ik weleens een horrorfilm, een romantische film of een op waarheid gebaseerd verhaal. Laten we ook de comedy’s niet vergeten. En ik heb hier tegen wil & dank bewijs van met mijn dvd-collectie! Ook wel Cherryl-flix genoemd door mijn vriend, vanwege de zender Netflix die we hebben.
Verder houd ik van een lekker hapje eten, kijk ik ook graag buitenshuis een filmpje in de bioscoop en ben ik altijd wel op zoek naar een mix van drukte en gezelligheid met m’n naasten en rust en kalmte, ik geniet van beide!

Sterke kanten

Herken jij het dat je het lastig en soms onmogelijk vindt om jouw sterke kanten te benoemen? Ik heb dat vroeger ook zeker zo ervaren. Maar mede door mijn mooie, uitdagende studies en cursussen en ook door mijn eigen ontstane inzichten, heb ik hier veel meer duidelijkheid in gekregen.

Misschien heb je me al een beetje leren kennen door bijvoorbeeld mijn blogs, mijn besloten Facebookgroep of door de gratis 5-daagse Boost your Selfworth Challenge (start 9-1 in het nieuwe jaar voor de tweede keer). Via die wegen maak ik graag onder andere duidelijk dat je best iets van jezelf mag vinden zónder dat je dit eerst hebt vernomen van een ander. Dat geldt dus zeker ook wat betreft jouw sterke kanten! Nou, here I go:

Mijn sterke kanten zijn:
Ik heb mijn echtheid, eerlijkheid en openheid. Ik behoud en toon mijn originele eigenheid. Ik bied en toon jou mijn oprechtheid, empathie en medeleven, mijn inlevingsvermogen en geduld. Ik bied jou een luisterend oor en weet jou die vragen te stellen waardoor jij verder kan nadenken in plaats van blijven hangen in iets.
Maar ik heb ook mijn organisatietalent waarin ik mijn overzicht in bewaak. Ik zie en herken de kleine, onbesproken belangrijkheden en weet ze duidelijk te benoemen. Mede dankzij mijn observatievermogen en mijn voelspriet voor volledigheid en nauwkeurigheid.

En niet in de laatste plaats mijn kwetsbaarheid en imperfecties kunnen tonen, zoals je in ‘mijn uitdagingen’ zult tegenkomen. Lees je hieronder verder wat die van mij zijn?

Mijn uitdagingen

Wat heb ik dit vaak spannend gevonden om ze te benoemen, maar tegelijkertijd kon ik dit toch veel sneller opnoemen dan mijn sterke kanten! Vast niet zo onherkenbaar he? Maar inmiddels zit dit aardig goed bij mij.

Ik vind het belangrijk dat je deze kant van mij meekrijgt, naast alle andere kanten. Ik wil jou laten zien en laten beleven dat je kwetsbaarheid tonen echt niet erg hoeft te zijn, dat het soms zelf bevrijdend kan zijn. En natuurlijk, er is altijd het ‘risico’ dat andere mensen er iets vervelends over zeggen. Maar echt, dat heb jij niet altijd in de hand en dat is dan wat zij vinden, jij hoeft dat NIET te vinden.

Ik heb mijn uitdagingen, zoals ik mijn zwakkere kanten, aandachtspunten en belemmeringen noem. Want in alles kan je je verbeteren ofwel verder ontwikkelen en daarom heb ik ook zoveel sterke kanten 🙂 Ik heb zowel mijn sterke kanten als mijn uitdagingen in het leven en dit alles maakt mij tot wie ik ben. Jij mag dit van mij weten, ik vind het niet erg. En hopelijk voel je dan ook aan dat jij veilig bent bij mij, met alles wat jou JOU maakt. En? Mijn uitdagingen belemmeren mij er niet in om jou effectief te ondersteunen, te helpen en te  coachen <3

Dus…. here I go!

Mijn uitdagingen zijn:
Ik ben een gevoelige denker. Dit helpt mij juist in mijn vak, in het coachen. Het vormt misschien wel mijn grootste vaardigheid om de effectiviteit van het coachen te vergroten. Maar de andere kant is dat ik op persoonlijk vlak soms wat langer stil sta bij de dingen die gebeuren, soms langer dan nodig is.
Ik praat soms veel. Het is dan ook mijn levensdoel om soms korter en bondiger te praten. Zou jij hier iets van in coaching merken? Ja, misschien. En dan met name in de volgende 2 zaken: het uitleggen van en duidelijk hebben wat en hoe we dit gaan doen en daarnaast: heel duidelijk maken waarom ik jou ergens om complimenteer 🙂
Eigenlijk kan ik best nog een tijdje doorgaan, maar ik denk dat het volgende jou heel veel duidelijk maakt. Ik ben namelijk gewoonweg perfectionistisch aangelegd! Hoezo is zoiets als ‘nauwkeurigheid’ of het kunnen ‘organiseren’ als een van mijn sterke kanten te beschouwen? Het vervelende, vooral voor mezelf, is dat ik ergens soms langer mee bezig ben dan nodig is. Het mag van mij allemaal best geordend, recht en overzichtelijk zijn. Ik heb de neiging dat ik pas tevreden ben wanneer die innerlijke stem zegt dat ik werkelijk niets heb overgeslagen in een taak of iets waar ik mee bezig ben. Dat gevoelige komt dan ook om te hoek kijken of nee, keihard om de hoek rènnen,  wanneer ik nĂ©t aan iets nieuws ben begonnen waar ik werkelijk totáál geen kaas van heb gegeten. Zoiets als het opzetten van mijn nieuwsbrief, mijn vriend heeft meer dan eens mijn perikelen aan moeten horen… totdat het ineens lukte 🙂

En er zullen vast wel meer uitdagingen zijn waar ik aan kan werken, zeker als er nieuwe dingen op mijn pad komen. Maar dat geldt in feite voor alles wel, ook mijn sterke kanten. Ik heb er ongetwijfeld veel meer! Zodra ik me weer iets herinner en me bewust van ben, voeg ik het lekker in de tekst toe 🙂

Al met al wens ik jou ook toe dat jij leert wat zowel jouw sterke kanten als jouw uitdagingen zijn. En daarmee ook leert wat jij wilt in jouw leven. Om dan jouw eigen, bewuste keuzes te kunnen maken die jou op weg helpen naar The Best You!