Privacy Policy

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het privacy en cookie beleid.
Je gegevens zijn 100% veilig en worden NOOIT doorverkocht aan derden.
Per 25 mei 2018 verandert er heel wat op het gebied van de privacy van jouw persoonsgegevens. Denk maar aan de gegevens die je doorgeeft, hoe er met jouw gegevens wordt omgegaan, worden ze doorgegeven… noem maar op. Weet dat ik dit, jouw persoonlijke gegevens en het beveiligd houden van jouw gegevens 100% serieus neem. Daarom leg ik hieronder stap voor stap uit hoe het in elkaar zit.

 

© Cherryl Challenges april 2018

Vanuit Cherryl Challenges maar ook als consument zijnde neem ik dit uitermate serieus. Dat deed ik al!

Door de vernieuwde privacy wet heb ik alle facetten van de privacy regels rondom persoonlijke gegevens doorgenomen. In het kader van transparantie en openheid deel ik graag tot in detail en stap voor stap hoe het in elkaar zit zodat je weet hoe er met jouw persoonlijke gegevens wordt omgegaan en kan jij zelf de keuze maken of je je veilig genoeg voelt bij mij.

Over mij

Mijn volledige naam is Cherryl Yasmin Abdoelkariem, geboren 8 juni 1981 in Utrecht, Nederland.
Ik ben de oprichter en beheerder van www.cherrylchallenges.nu.
Cherryl Challenges is de verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van jouw persoonsgegevens in de zin van de AVG wet en de Wet Bescherming Persoonsgegevens (hierna: Wbp).

Mijn bedrijfsgegevens zijn:
Eenmanszaak Cherryl Challenges te Utrecht.

KvK nummer: 69247404
BTW nummer: NL177395308B01
Rekeningnummer: NL 98 KNAB 0256 466 432

Wat zijn persoonsgegevens?

Persoonsgegevens zijn alle gegevens waarmee je een persoon kunt identificeren.

Denk aan je adresgegevens en je telefoonnummer, maar bijvoorbeeld ook je e-mailadres of IP adres. De privacy regels gelden voor zowel consumenten als zakelijke bedrijven, aangezien ook zakelijke persoonsgegevens iets over een persoon aangeven.

In het kader van transparantie en openheid deel ik hieronder al de gegevens die ik verzamel, hoe en waarom.

Welke gegevens verzamel ik van jou?

Op het moment dat jij je aanmeldt voor een van mijn gratis weggevers, het contactformulier invult, aanvragen doet voor een van mijn diensten of een aankoop doet van een mijn producten en diensten, wordt er aan je gevraagd om gegevens in te vullen. Dat kunnen verschillende gegevens zijn en afhankelijk van waar jij je voor aanmeldt om meer of minder gegevens gaan. Ik verwerk die gegevens die jij invult en ik dan online doorkrijg.

Hieronder volgt volledig en concreet beschreven wát en met welke reden ik gegevens verzamel:

  • Je voor- en achternaam
  • Je e-mailadres (deze voeg ik overigens NOOIT zelf toe aan mijn mailinglijst)
  • Je Skype adres
  • Je adres en woonplaats
  • Je telefoonnummer
  • Je bedrijfsnaam (indien je ondernemer bent, dit is echter niet verplicht om in te vullen)
  • Je (persoonlijke) website (ook deze is niet verplicht in te vullen)

 

Alles wat niet verplicht is om in te vullen, maar wat ik wel online van je doorkrijg, wordt ook opgeslagen.

Met welk doel worden de persoonsgegevens gebruikt?

De combinatie van je e-mailadres en je naam - mailinglijst

Deze vraag en gebruik ik voor het versturen van de digitale brieven ofwel nieuwsbrieven, nieuwtjes zoals nieuw geschreven blogs en ander nieuws vanuit Cherryl Challenges, voor retargeting via Facebook. De gegevens heb ik verkregen wanneer jij je inschrijft voor het downloaden van gratis weggevers/documenten. Deze gegevens vul ik NOOIT zelf in.
De gegevens die ik via andere wegen van jou verkrijg (zoals het invullen van een contactformulier, voor een Skypegesprek, aanvraag van een product/service, gegevens die je me uit jezelf per e-mail of andere wijze verstuurt), gebruik ik niet voor genoemde zaken.

De combinatie van je e-mailadres en je naam – contactformulier

Wanneer je het contactformulier invult, worden deze gegevens van je gevraagd. Deze gegevens ontvang ikIk en domeinnaam provider

De combinatie van je e-mailadres – naam - webinars

De combinatie van je naam en Skype naam - skypegesprek

De combinatie van je e-mailadres, naam, adres, telefoonnummer, ook je bedrijfsnaam – aankoop + factuur

Op het moment dat je een product of dienst aanschaft, wordt er tijdens een van de stappen om deze gegevens gevraagd. Deze heb ik nodig om de digitale factuur naar je te kunnen laten versturen via het betalingssysteem.
Als jij ondernemer bent en je bedrijfsnaam wilt invullen, dan kan dat. Dit is verder niet verplicht. Indien je het invult, dan krijgen zowel ik als het betalingssysteem dit door.

De combinatie van je e-mailadres, je naam en je website

Deze combinatie van gegevens worden gevraagd wanneer je onderaan een blog op mijn website reageert.
Het invullen van een eventuele website is hierbij niet verplicht, maar indien je wel jouw website invult, staan naast je e-mailadres en je naam ook de naam van je website onderaan de blog. Met andere woorden, deze gegevens staan op mijn website.

Door deze gegevens te verstrekken geef je me toestemming om de gegevens voor bovengenoemde doeleinden te gebruiken. Bovendien zijn een aantal van deze gegevens noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst, als er bepaalde diensten voor je moeten uitgevoerd worden. Jouw gegevens worden verwerkt op grond van artikel 8 sub a en sub b Wbp.

Met wie deel ik de gegevens?

Mailingprovider

Je persoonsgegevens worden opgeslagen op servers van de mailingprovider.
Via Mailerlite verstuur ik onder andere mijn e-mails naar jou. Zij slaan de persoonlijke gegevens ook op hun servers en in hun systemen.

De servers van Mailerlite zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Jouw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework.

Check hier hoe Mailerlite met de privacy van persoonlijke gegevens omgaat.

 

WebinarGeek

Voor webinars maak ik gebruik van het systeem van WebinarGeek.
Klik hier om te lezen hoe zij met de privacy van persoonlijke gegevens omgaan.

Varia

In verband met het eventueel retargetten via Facebook, klik hier om te lezen hoe zij met de privacy van persoonlijke gegevens omgaan. https://www.facebook.com/about/privacyshield

Zodra ik gebruik zal maken van een nieuwe mailingprovider, webinarsysteem of iets totaal nieuws zal aanschaffen of wat dan ook, zal ik deze privacyverklaring vernieuwen zodat jij ook alles up to date kan terugvinden.

Beveiliging persoonsgegevens

Wij hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

Samen met de providers waar Cherryl Challenges mee samenwerkt om jou van dienst te zijn, doen we er alles aan om jouw persoonsgegevens veilig te houden.

Cookies

Cherryl Challenges maakt gebruik van cookies. Dit is voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van eventuele advertenties zo goed mogelijk op jouw voorkeuren en behoeftes af te stemmen.

Een cookie is in feite een klein bestandje dat door de website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je de website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen, kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

Advertentiecookies

Met jouw toestemming gebruiken wij, om advertenties beschikbaar te stellen, cookies van Google (DoubleClick) en Facebook (Facebook Custom Audience, Facebook Impressions, Facebook Connect en Facebook Pixel). Deze cookies zorgen ervoor dat voor jou relevantere advertenties worden weergegeven.

Meer informatie over het gebruik van cookies door Google vind je hier.
Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier.

Google Analytics

Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij Google Analytics. Via deze website worden er daarom analytische cookies van Google geplaatst. De informatie wordt zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Wij kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden.
Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier.

Social media

Zodra ik gebruik maak van social media buttons op www.cherrylchallenges.nu, zal dat van onderstaande social media kanalen zijn. Hiermee kan jij als bezoeker van de website gemakkelijk waardevolle content delen.

Ik heb vast op voorhand de links van de betreffende privacy verklaringen hieronder klaargezet, zodat je ook van deze kanalen weet hoe zij met persoonlijke gegevens omgaan.
Facebook, klik hier.
Instagram, klik hier.
LinkedIn, klik hier.
Twitter, klik hier.
YouTube, klik hier.
Pinterest, klik hier.

Uitschakelen en verwijderen

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je eigen browserinstellingen.
Via de help-functie van je browser kan je achterhalen hoe je dit effectief kunt doen.

Via de website Your Online Choices  kun je meer uitleg vinden over hoe je cookies uit kunt schakelen

Links

Op de website zal je hier en daar links tegenkomen die naar externe websites leiden.
Wanneer je hier op klikt, ga je naar een website buiten Cherryl Challenges. Indien de betreffende externe website waar je op terechtkomt gebruikt maakt van cookies, kan je via hun eigen cookie- of privacyverklaring van de betreffende website er meer over lezen.

Bewaartermijn

Je gegevens worden niet langer dan noodzakelijk bewaard voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen.

Wanneer jij je uitschrijft voor mails, wordt je op een uitschrijflijst gezet die NIET meer gemaild wordt. In mijn systeem zie ik jou vermeld staan als een van de mensen die zich heeft uitgeschreven. Je blijft nog maximaal een jaar in het systeem tot ik de uitschrijflijst volledig verwijder.

Wanneer je klant bent, worden de facturen met jouw gegevens behandeld met een bewaartermijn volgens de wettelijke verplichtingen.

De bovenstaande termijn geldt, tenzij er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

Meldplicht datalekken

Cherryl Challenges kent de meldplicht datalekken. Worden er persoonsgegevens gemist of verloren? Dan wordt dat gemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Bij een ernstige datalek of gevaar voor de personen erachter, moeten de betreffende personen ook rechtstreeks worden geïnformeerd.

Tot op heden (april 2018) zijn er geen datalekken bij Cherryl Challenges geweest.

Rechten

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna wij je gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverwerking op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren.  Als je wil weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek doen. Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kunt je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

Wij zullen je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan een e-mail. Je kunt je verzoek aan ons e-mailen via cherrylcoacht@gmail.com

 

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.