Mijn ME Time project

Doorbreek oude patronen en gun jezelf die
waardevolle, welverdiende en noodzakelijke tijd voor jezelf

Tijd, aandacht en energie voor jezelf: O zo welverdiend en ook nog eens noodzakelijk.
Je hebt er vast weleens over gehoord, maar... néém je die tijd ook echt voor jezelf?
Durf je jezelf jouw eigen, persoonlijke tijd, aandacht en energie te gunnen?
Of lukt dit eigenlijk helemaal niet?

Met Mijn ME Time project breng je hier verandering in.
Je doorbreekt stap voor stap je oude patronen. En hoe doe je dit?

Klik op de 'Yes' button: want jij gaat voor die positieve verandering in je leven en zal gaan merken dat meer tijd voor jezelf dit ook teweeg zal brengen.

In alle drukte en chaos van alledag jezelf vergeten: geldt dit ook voor jou? Heb je ook de behoefte om eens vaker écht tijd en aandacht aan jezelf te kunnen besteden? Lukt het toch steeds maar niet om met meer energie je dagen door te brengen? Ga dan aan de slag met ‘Mijn ME Time project’ om je oude patronen hierin te doorbreken.

Hoi, ik ben Cherryl, al jaren samenwonend met Oscar in het Utrechtse Zuilen. ik houd altijd wel van een filmpje pakken, heerlijk kletsen en filosoferen en gezellig een hapje eten met anderen maar soms ook gewoon lekker even in m’n uppie te zijn.

Met een verleden als Maatschappelijk Werker en Docent Omgangskunde werk ik sinds juli 2017 officieel en heel graag als online Zelfbewustzijn-Coach vanuit Cherryl Challenges.

In plaats van iets te zien als een belemmering, ga ik graag de uitdaging met je aan! Via Cherryl Challenges werk je onder andere aan je bewustwording en reflectie, je persoonlijke ontwikkeling. Je oefent en leert om liever voor jezelf te zijn, om je je steeds vrijer en positiever te voelen. Tijd voor jezelf is cruciaal om je niet ondergesneeuwd te voelen door alles wat er maar moet en verwacht wordt van jou.

Wil jij veel meer evenwicht in wat moet, in wat jij wilt en wat je nodig hebt? Wil je die waardevolle, welverdiende en noodzakelijke tijd voor jezelf kunnen en dúrven nemen? Wil je je fijner, krachtiger en positiever voelen worden?
Grijp dan je kans en ga stap voor stap aan de slag met Mijn ME Time project:

© Cherryl Challenges 2018 - Algemene voorwaarden  - Privacy Policy - Disclaimer