Jij wilt weten wie ik ben en wat ik nu eigenlijk doe. En eigenlijk ben je toch ook wel benieuwd naar life coaching. Omdat je het misschien wel kunt gebruiken. Omdat het jou misschien wel heel veel goeds kan doen. Neem dan die ene stap, kom een stap dichterbij. Je zit nergens aan vast. Contact via de volgende opties, een ieder een manier zijn om veilig en wel met Cherryl Challenges en de persoon hierachter, ik, kennis te maken. Kom je me opzoeken? En mocht je willen laten weten dat je er echt bent, dan is reageren op een bericht of je eigen verhaal vertellen altijd okay.

Ik ontmoet je graag gauw!

Besloten Facebookgroep
besloten-facebook-veilig

Hoe mooi is het om in een veilige besloten Facebookgroep te zitten waar je je verhaal kwijt kan? Voel je vooral welkom!
Klik hier

 

Instagram
Foto 1200x300 Instagram
Is het volgen van Facebook niet echt jouw ‘ding’? Klik dan gauw hier en kom mij volgen via Instagram! Ook een makkelijke manier om mij te leren kennen en te zien en lezen wat ik zoal voor jou kan betekenen.

E-mailadres
Stuur mij gerust een e-mail wanneer je een vraag hebt over iets wat je op mijn Facebookpagina of website bent tegengekomen. Dat kan naar cherrylcoacht@gmail.com.

… het kan ook direct hieronder!

Tot gauw!

Liefs.

Cherryl

© Cherryl Challenges